Tajna soba
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

 Poslednjih nekoliko decenija nije imalo dobar uticaj na samo imanje, a poslednje 2 godine su prazne, napuštene i vandalizirane.

Iako je struktura i dalje zdrava, potrebna joj je pažnja u brojnim oblastima kako bi ponovo zasijala. Međutim, par je odlučan da ga vrati u prvobitnu slavu.

Dok su radili na unutrašnjosti zgrade, Dan i Sara naišli na nešto naišli su na nešto što nisu ni znali da postoji - tajnu sobu.

Nakon što su zavirili unutra, shvatili su da je i pun plena. Zaintrigiran njihovim otkrićem, prijatelj para objavio je slike svog pronalaska na Imguru i oni su odmah postali viralni, piše daily chronicle.

Do sada se ne zna mnogo o poreklu sobe, razlogu zbog kojeg je bila skrivena, ili kamionu punom boca unutra. Na kraju krajeva, izgleda da niko nije kročio u nju od prohibicije!

Zaista je uzbudljivo razmišljati o tome da postoji još neko blago unutar zidova kuće. "Ovo ... Vila ima neverovatnu, bogatu istoriju, kako na lokalnom tako i na nacionalnom nivou", rekao je par. 

Dvospratna zgrada iz perioda renesanse je na vrhu četverovodnog krova sa kupolom. Prednja fasada ima tetrastil trem, koji se proteže skoro kompletnom dužinom fasade.

Sam trem je u korintskom stilu zasnovanom na kuli vetrova u Atini.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading