Adna Pamić
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen

Adna Pamić, dvadesetogodišnja devojka, već devet godina pomaže roditeljima u vođenju restorana kako bi pošteno zaradili. Vikendica-restoran Ismeta i Elvire Pamić smeštena je uz Prokoško jezero i nudi sve udobnosti planinskog odmora.

Osim prelepog krajolika, kulinarska umeća porodice Pamić ostavljaju sve bez daha – od janjetine i bureka ispod sača do grilovane piletine, svaki obrok je prava poslastica. Nakon obroka, domaća planinska kafa i tulumba čine savršen završetak. Ono zbog čega najveći broj ljudi po dobru spominje lokal Pamića jeste sloga, marljivost i posvećenost njihovih ćerki.

Želi da se oduži roditeljima na svemu

"Ona jedina na jezeru majstorski pravi najbolje pite ispod sača, janjetinu, burek i ostala jela po narudžbi," kaže jedan od redovnih gostiju. Adna, koja je studentkinja prve godine prava na fakultetu u Sarajevu, letnju sezonu provodi radeći na jezeru. „Moji roditelji su bili tu za mene kad je trebalo, sada sam ja tu za njih da im pomognem,“ izjavila je Adna.

Ono što je oduševilo sve jeste njena iskrenost i ponos u porodičnom poslu. "Nije me stid, pravim pite i burek ispod sača, zaradim za školovanje i pomažem roditeljima," rekla je ona pred kamerama Jutjub kanala "Narodna - priče iz naroda".

(Narodna - priče iz naroda)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading