TRAŽILI JOJ DA SE PRESVUČE Devojka doživela neprijatnost u teretani, izbacili je zbog OVOGA
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Dizačica tegova Gabi Godard (27) iz Sidneja doživela je neprijatnu situaciju u teretani u kojoj inače vežba. Jedna od zaposlenih zamolila ju je da napusti teretanu i ode da se presvuče jer su se navodno neki žalili na ono što je obukla.

Zaposleni su joj rekli da njena kombinacija biciklističkih i topa "otkriva previše kože". Tvrdili su da se na nju požalila učiteljica koja je u teretanu došla s učenicima i zaključila da "deca gledaju previše golotinje".

Ubrzo se pokazalo da se na nju nije žalila učiteljica nego je kombinacija smetala vlasnici teretane koja je mislila da Gabi nosi tanga-gaćice preko biciklističkih. Naime, Gabi je nosila biciklističke sa šavom na pozadini koje naglašavaju zadnjicu, ali ih je obukla naopako.

O svemu je progovorila na Instagramu, a mnogi su se složili s njom i ocenili da je incident neprihvatljiv i da objektivizuje žene.

Kasnije je napisala članak o celom događaju za portal Mamamia, a kako kaže, kad su joj prišli zaposleni, prvo su je pitali da li nosi tange.

"Bila sam zbunjena pitanjem. Tange jedine i nosim, udobne su i nemam crte ispod odeće. Čekajte, ovo je ludo. Zašto se branim zbog izbora donjeg veša", napisala je.

Pokazalo se da su zbog kroja njenih bermuda, koje naglašavaju zadnjicu, u teretani mislili da je preko njih navukla tange. Tražili su od nje da se presvuče ili prekrije peškirom, što je odbila i napustila teretanu. Obratila se upravniku škole koju pohađaju učenici koji su bili u teretani, a on joj je rekao da se njihova učiteljica nije žalila na nju.

Dva dana kasnije shvatila je da je naopako nosila bermude.

"I dalje mislim da je moja odeća bila primerena i da to nije ničija briga osim moje. Trebala su mi dva dana da shvatim u čemu je bio problem. Promenila sam teretanu", napisala je kasnije.

(Net.hr)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading