Vranjanac letovao u Hrvatskoj
Foto: Printscreen/www.tiktok.com/bih.srb.hr.cg

Nikolić, koji vodi Jutjub kanal "Putevima sveta," deli svoja iskustva iz zemalja regiona i Evrope. Njegov snimak o boravku u Trogiru postao je viralan i oduševio korisnike društvenih mreža širom bivše Jugoslavije.

"Po dolasku u Trogir, doživeli smo ugodnu situaciju. Stali smo ispred kafića i tražili mesto za parkiranje motora.''

''Iz kafića je izašao čovek, prešao ulicu, pozdravio nas, pomogao nam da nađemo mesto za parkiranje, objasnio da nije potrebno platiti i oduševio se kada je čuo da dolazimo iz Srbije, iz Vranja.'' rekao je Dušan

,,Pokazao je ruku i rekao: 'Evo, ježim se, drago mi je kad vidim da vi iz Srbije dolazite ovde.''

U medijima se serviraju različite informacije da Srbi nisu poželjni ovde, ali evo, mi smo doživeli prijatnu situaciju i potpuno bezbedno, bezbrižno šetamo gradom,' rekao je Dušan, nakon čega je prikazao kako šetaju po Trogiru.

Komentari na objavu pokazali su da je veliki broj ljudi dirnut pričom. Neki od komentara bili su:

"To što mediji huškaju i trolovi preko interneta je jedna priča, zašto ne bi smeli doći, meni smeta onaj ološ od nekulturnih Britanaca."

"U svakom narodu ima budala i tu i tamo, nažalost."

Najkonkretniji odgovor došao je od Srbina koji godinama letuje u Zadru: "Šta si očekivao, da ti neko glavu odseče ili šta, ccc letujem u Zadru već osam godina zaredom, jedan pogled popreko nisam doživeo, a kamoli nešto više," napisao je mladić po imenu Miloš.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading