roj vilinih konjica
Foto: Printscreen/ww.x.com/Oli London

Veliki broj ljudi na plaži u Vesterliju bio je zatečen prizorom koji je podsećao na biblijsku scenu. Naime, roj vilinih konjica, nalik zastrašujućem oblaku, spustio se na posetioce koji su uživali pored mora.

"Uživala sam u lepom danu na plaži dok nismo doživeli apokalipsu vilinih konjica," rekla je turistkinja Stefani Martin lokalnim medijima VCVB.

Dodala je da su pogledali ulevo i videli crni oblak kako se roji preko okeana, a onda se našao svuda oko njih, ispred i pored njih. Zvuk insekata ju je podsećao na buku sa aerodroma.

Stefani je primetila da vilini konjici nisu znali gde idu, ali nisu bili agresivni. Iako ne voli insekte, odlučila je da ostane na plaži uprkos instinktu da pobegne.

"Činilo se kao večnost, ali rekla bih da je trajalo između 2 i 4 minuta, a zatim su otišli i nisu se vratili do kraja dana," ispričala je.

Neki posetioci su se sklonili u hladovinu ili pobegli do automobila, dok su se drugi smejali neverovatnom prizoru. Deca su reagovala različito - neka su vrištala, dok su druga udarala bube lopatama i kantama za vodu.

Drugi svedok, Ričard Sontag, nazvao je incident "biblijskom invazijom," piše news.com.au, a prenosi Slobodna Dalmacija.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading