ispovest žene
Foto: Printscreen/www.youtube.com/Dijana Hodžić

 Prema njenim rečima, to je kod njih sasvim normalno, i njen muž nije ni prvi ni poslednji koji je to uradio.

Muž joj je priuštio dobar život, na Kosovu je odlično prihvaćena, a njegova porodica je garantovala za njeno izdržavanje ako bi suprug odlučio da ne ispoštuje svoju reč. Do toga nije došlo već 15 godina.

Suprug ima decu i sa drugom ženom, a najmlađa ćerka iz tog braka nosi ime Aida, po njegovoj prvoj supruzi.

Aida je u intervjuu za Jutjub kanal "Priče sa Dijanom" ispričala svoju životnu priču. Rekla je da muž ugađa obema, i njoj i drugoj ženi, kako se nijedna ne bi naljutila.

Aida je majka dve ćerke i kaže da je imala lep život otkako se udala, iako joj je bilo teško da nauči "njihove običaje i jezik". Njen muž sa drugom ženom ima dva sina od 14 i 8 godina i ćerku od četiri godine koja nosi Aidino ime.

Aida i muževljeva druga supruga lepo se slažu, žive zajedno i sve zajedno rade već 15 godina. Opisala je kako je njen muž pitao da dovede drugu ženu, a ona mu je rekla da ako je gospodin, može to da učini, što je značilo da treba da se ponaša prema obema jednako.

Aida je objasnila da muž prvo njoj kupuje sve, a zatim mlađoj ženi, te da nema svađa ni problema jer im ugađa podjednako.

Ispričala je da je imala više pobačaja i da su joj umrle tri ćerke i tri sina. Pošto su ljudi tamo želeli muško dete, dozvolila je mužu da dovede drugu ženu, ali je on i njegova porodica obećali da je neće zapostaviti.

Aida je rekla da joj je sreća što u tom trenutku nije imala blisku familiju u Bosni jer se svi tome čude. Nije dolazila u Bosnu 14-15 godina.

Aida živi na pola puta između Prištine i Prizrena. Njen muž joj ne brani ni da izlazi ni da se oblači po svom izboru, pa ne nosi tradicionalne dimije.

Dodala je da je narod u Bosni veseliji, više se smeje i priča, dok se na Kosovu više ćuti. Više voli bosansku kuhinju i bosanske pite, koje je zavoleo i njen muž.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading