zmija ujela čoveka
Foto: Printscreen/www.youtube.com/WFSB 3

Otac četvorogodišnje devojčice imao je dobre namere, ali zmija to nije razumela, što je izazvalo dramu.

Sve se dogodilo nakon što je Džo odvezao ćerku do njene majke u Njujorku i krenuo kući u Torington. Tokom vožnje, primetio je zmiju s neobičnim šarama na asfaltu i odlučio da zaustavi kola.

Prišao je zmiji i prekrio je košuljom koju je uzeo sa zadnjeg sedišta. Kada je pokušao da je podigne, osetio je jak bol – zmija ga je ugrizla.

Džo je seo u kola i krenuo ka najbližoj bolnici, pozvavši telefonom majku svoje ćerke. "Nisam razumela šta govori. Pomislila sam da se zeza. Zvučalo je kao da su mu usta puna klikera", ispričala je Britani Hilmajer.

Nesrećni čovek je uspeo da se odveze do bolnice, gde su lekari utvrdili da mu respiratorni sistem otkazuje. Takođe je doživeo i zastoj srca, prenosi Daily Mail.

Nažalost, bolnica nije imala protivotrov, pa je prebačen na drugu lokaciju gde je na vreme primio serum.

Priča se srećno završila jer je Džo na vreme primio serum, ali borba je bila dramatična. Pored otrova, borio se i s jakom alergijskom reakcijom, te je kratko vreme bio u veštačkoj komi.

Stručnjaci ističu da u Konektikatu žive samo dve vrste otrovnica, a Džo je naleteo na jednu od njih – takozvanu drvenu zvečarku.

Ljudima se savetuje da ih posmatraju s bezbedne daljine i da se povuku što pre.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading