momak probao najjače pivo na svetu
Foto: Printscreen/www.tiktok.com/1minutebeerreview

Prvi put obeležen 2007. godine malim događajem u Santa Kruzu u Kaliforniji, Međunarodni dan piva je prerastao od skromnih početaka u globalnu proslavu koja sada obuhvata 207 gradova, 80 zemalja i šest kontinenata, navodi N1 Slovenija.

Ljubitelji piva proslavljaju ovaj praznik na različite načine.

Korisnik TikTok-a, Dan, koji na svom kanalu „1minutebeerreview” objavljuje recenzije piva, podelio je snimak na kojem pokušava najjače pivo na svetu pre godinu dana, samo dva dana pre međunarodnog dana.

Klip je od tada postao viralan i kruži internetom.

Prema njegovim rečima, to je najjače pivo škotske pivare koje sadrži čak 75% alkohola.

Flaša je stoga opremljena posebnom etiketom koja podseća kupca da pivo konzumira na sopstvenu odgovornost i upozorava da ne konzumira više od 35 mililitara u jednom gutljaju

Dan je sledio uputstva i zaista je probao samo malo.

@1minutebeerreview 1 Minute Beer Review - Beer 1988 WORLDS STRONGEST BEER!!! SCOTTISH BELTHIR FIRE - 75% ABV!! #WORLDSSTRONGESTBEER #WORLDS #STRONGEST #BEER ♬ original sound - Dan | 1 Minute Beer Review

Sudeći po reakciji, nije očekivao da će mala količina imati tako moćan efekat.

Nakašljao se još nekoliko puta, a zatim opsovao i rekao: „To je bilo jako!“ Dodao je, i dalje hvatajući dah i mrmljajući da se oseća kao da gori i da ne može da pomeri jezik.

Prema njegovim rečima, to je izuzetno iskustvo i pozvao je svoje pratioce da ga isprobaju.

Njegova reakcija je jedne zasmejala, međutim, druge je zabrinula, pa su u komentarima pojedinci istakli da piće sa toliko alkohola više ne treba ni zvati pivom.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading