grčka
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/facebook

Srbi koji letuju u Grčkoj prolaze kroz pravu agoniju i to zbog komšija koji letuju pored njih. Za razliku od žalbi u kojima se ranije spominjalo glasno vođenje ljubavi, hrkanje, ovaj put je na tapet došla hrana - i to luk.

Vapaj anonimne žene iz Srbije mnoge je nasmejao budući da je ovo prvi put da se neko žali na hranu koju jedu susedi na letovanju. Prema njenim rečima, agonija traje danima, a baka i deka sa kojima deli terasu, ne odustaju od luka tokom obroka u Grčkoj.

Šta je zasmetalo Srpkinji u Pefkohoriju?

"U sobi do nas borave baka i deka iz Srbije. Dobri ljudi, uvek se javljaju, ne čuju se. Ali ja u životu nisam videla da neko jede toliko luka, i crvenog i belog. Terase su nam spojene, rešo na kojem kuvaju i sto na kome jedu su do naše", započela je ona priču o mukama sa letovanja unutar objave na Fejsbuk grupi "Grčka uživo".

Ističe da je miris toliko intezivan i jak, da ne mogu da sede na terasi dok su supružnici iz Srbije tu. Ono što joj smeta jeste i miris smeća, posebno luka, koji navodno baka i deka ne bacaju danima.

Tvrdi da pored luka smrdi i đubre

"Odvratno mi je ujutru, pošto jedu sardinu i sve to iseckaju. Da li mogu da se žalim posrednicima između nas i vlasnika apartmana na njih, budući da taj miris jako smeta. Moram da kažem i da kada luk očiste sve bacaju u kesu koju već tri dana nisu praznili. Možda vama nije strašno, al meni jako smeta i baš sam u problemu", ispričala je ona.

Umesto odgovora na temu "problema", anonimna devojka iz Srbije je krenula da trpi kritike budući da većinski gledano, članovi grupe nisu imali razumevanja za nju.

Srbi je nazvali pokondirenom

"Mislim da su baka i deka u većem problemu, zato što ste im Vi komšije na letovanju", "Au...pa kako ćete? Prijavite ih policiji, oni uvek reaguju na takve slučajeve,posebno na beli luk", "Gospođo ,vi ste samo za pećinu na Olimpu.", ređali su se komentari

Mali broj onih koji su imali razumevanja za nju, ispričali su svoja iskustva sa "ljubiteljima" luka.

"Jeste strasno. Ja sam htela da umrem jer je iza mene u busu sedeo čovek koji je verovatno pojeo I zalihe belog luka za jesen. Ne razumem i nikad neću. A krenuo na put sa grupom.", napisala je ova devojka..

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading