Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

"Ispričaću vam priču o tome kako je moj bivši sada u vezi s mojom maćehom. Sada mi je smešno. No, nije bilo smešno tada, ali da," rekla je na početku svog videa. Ova izjava postavila je ton za ostatak njene priče koja je zaintrigirala mnoge.

 

 

 

Nakon što je otkrila da je njen dugogodišnji partner, s kojim je provela 12 godina, sada u vezi, odlučila je da istraži malo više. "U suštini, prošle godine sam se rastala sa svojim partnerom nakon 12 godina jer sam bila veoma nesrećna u vezi," objasnila je.

Njeno istraživanje brzo je donelo rezultate zahvaljujući tome što je SIM kartica telefona njenog bivšeg još uvek bila registrovana na njeno ime. "Tako da sam s pravom proverila ‘svoj’ račun, i videla da je zapravo stalno zvao i slao poruke mojoj maćehi," otkrila je. Ovaj podatak bio je dovoljan da potvrdi njene sumnje i izazove njenu ljutnju, nakon čega je poslala nekoliko oštrih poruka i bivšem partneru i maćehi.

Situacija se dodatno zakomplikovala kada je saznala da je njen bivši izbrisao tetovažu sa njenim imenom i na to mesto stavio ime svoje nove partnerke, njene maćehe. "Uklonio je tetovažu mog imena sa grudi i zamenio je njenim. Blokirao je moj broj. Mojoj maćehi je nepodnošljiva pomisao, ubija je iznutra, da on ima bilo kakve veze sa mnom," zaključila je.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading