otac baca ćerku u vodu
Foto: Printscreen/www.x.com/Predrag

 Na snimku se vidi kako otac stavlja mišiće za plivanje na ruke svoje ćerke, ali oni su bili preveliki za njene ruke. Kada ju je nonšalantno bacio preko ograde u more, mišići su skliznuli sa njenih ruku, ostavljajući je da potone.

Snimak se završava pre nego što se vidi šta se dalje desilo, ali se pretpostavlja da je devojčica instinktivno izronila i da je sve prošlo bez posledica.

Ipak, mnogi su bili šokirani i ogorčeni ovakvim načinom 'učenja' plivanja.

Komentari na društvenim mrežama su bili oštri. Mnogi su smatrali da je otac postupio neodgovorno i nesavesno, neki su čak zahtevali da bude kažnjen.

Jedan od komentara je glasio: "Nije svako za decu", dok su drugi istakli da bi majka u ovakvoj situaciji bila u vodi, spremna da pomogne detetu.

S druge strane, neki su pokušali da opravdaju oca, tvrdeći da su i sami tako naučili da plivaju, uz izreke poput "tako se deca uče da plivaju" i "na muci se poznaju junaci".

Jedan korisnik je komentarisao: "Srbi moji dragi, tako se deca uče da plivaju", dok je drugi podelio svoje iskustvo: "Mene ćale bez 'mišića' izbacio na sred Dunava iz čamca. Kaže tako je i njega deda. Preživeo sam i naučio da plivam".

Međutim, jedan od komentara je bio posebno surov, opravdavajući ovakav čin rečima: "Gospodin. Tako i treba. Deca su mnogo meka danas".

Incident je izazvao široku diskusiju o metodama roditeljstva i odgovornosti, s različitim stavovima i emocijama koje su podeljene među korisnicima interneta.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading