Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

Incident se dogodio dok je sveštenik držao molitveni čin, a mladoženja se toliko cerekao da je morao da pridržava krunu na glavi da mu ne padne.

I mlada je, iznenađena ponašanjem svog budućeg supruga, počela blago da se smeška, iako je izgledalo da joj je situacija prilično neprijatna.

Sveštenik, koji je bio vidno zbunjen, okrenuo se i video mladoženju kako se grohotom smeje, na šta je reagovao pitanjem: "Da li si dobro?"

Ovaj neobičan trenutak zabeležen je video snimkom i objavljen na TikTok nalogu "branislavpazovajo", gde je izazvao različite reakcije korisnika.

Jedan od korisnika je komentarisao: "Dobro da ga otac Milorad nije isterao. Baš ružno, to je crkva." Drugi korisnik se zapitao: "Mene samo zanima kako je mlada izdržala da ga ne lupi."

Ipak, bilo je i onih koji su pokušali da opravdaju mladoženju, sugerisajući da je možda pokušao da ubije tremu preteranom konzumacijom rakije ili da su emocije jednostavno preuzele kontrolu.

"Mladoženja je izgleda hteo da ubije tremu pa se malo zaneo sa rakijicom," našalio se jedan korisnik. Drugi je dodao: "Auu, kakvi komentari...neki ljudi dobiju napad smeha od treme. Neki i na sahranama umesto da plaču, dobiju napad smeha...To je kontra reakcija, edukujte se malo. Ne osuđujte ljude!", rekao je.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading