ispovest rijaliti učesnice
Foto: Printscreen/www.instagram.com/chanellejhayes

Iako je od malih nogu znala da je usvojena, Šanel nije bila svesna pune istine o svojoj biološkoj majci sve do svoje 15. godine. Otkrivanje te istine značajno je uticalo na njen život i njen put ka samospoznaji.

Onda je saznala potresne detelje, njena biološka majka je bila prostitutka, koju je ubila jedna mušterija. 

Istina je na nju delovala razarajuće, toliko da je pokušala samoubistvo. Šanel je oduvek zanimalo da sazna svoje poreklo, rekla je da "joj je taj deo njenog indentiteta oduvek nedostajao".

Njeni usvojitelji su je, kako bi je zaštitili od brutalne istine, dugo skrivali od nje.

''Imam samo jednu staru fotografiju na kojoj smo moja biološka majka i ja, moji usvojitelji su mi rekli da je ona otišla u raj.'' rekla je Šanel. 

'' Postala sam veoma problematična, moja majka i otac zaslužuju da im se dodeli medalja.'' ispričala je.

Šanel Hejs, uprkos izazovima i bolnoj prošlosti, uspela je da se izbori sa krizom kroz koju je prošla.

ispovest rijaliti učesnice

www.instagram.com/chanellejhayes

 

Njena borba s porocima i unutrašnjim demonima bila je teška, ali danas, kao majka trinaestogodišnjeg sina Blejkila, može da kaže da je pronašla snagu i stabilnost.

U vezi sa svojim roditeljstvom, izjavila je da bi, da se nađe u sličnoj situaciji, postupila isto kao njeni usvojitelji, koji su je zaštitili od brutalne istine.

Šanel sada doživljava majčinstvo kao najbolji posao na svetu i zahvalna je na drugoj šansi koju je dobila, kao i na prilici da izgradi novu porodicu.

Nažalost, njene dve starije sestre nisu imale priliku da odrastaju u srećnoj porodici kao ona. Ubica njene biološke majke osuđen je na doživotnu kaznu zatvora, čime je pravda bar delimično zadovoljena.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading