devojka u bolnici
Foto: Printscreen/www.facebook.com/Stephanie Snider

 Dok su uživale na plaži sa svojim momcima, naručile su po čašu vode u baru pored bazena. Nakon konzumacije, obe su se iznenada srušile.

Zara je počela da se trese, dok je Kajli poslednje čega se seća bilo hodanje u bazenu. Obe su prebačene u svoje sobe u invalidskim kolicima, nesposobne da hodaju ili govore.

Zara je kasnije hospitalizovana zbog jakih grčeva u stomaku. Međutim, bolnica je zahtevala 10.000 dolara pre početka lečenja, a dodatnih 200 dolara za prisustvo njenog dečka tokom noći.

Tokom boravka, Zara je intubirana bez jasnog razloga, a njena porodica je, uz pomoć američkih ambasadora, urgirala za njen povratak u SAD.

Nakon što je plaćen račun od 26.000 dolara za hitni transport i dodatnih 60.000 dolara bolničkih troškova, Zara je vraćena kući gde se njeno stanje poboljšalo; skinuta je sa respiratora i počela je samostalno da diše.

Porodica sumnja da su devojke bile izložene sintetičkoj drogi fentanilu putem vode koju su konzumirale, ali još uvek nemaju zvanične potvrde o tome šta se zapravo dogodilo.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading