devojčica i konj
Foto: Printscreen/www.tiktok.com/hoest

Devojčica je radosno obgrlila konja, dok je on mirno stajao pored nje.

Ovaj emotivan trenutak pokazuje snagu veze između dece i životinja, koja može ostaviti snažne uspomene i pozitivno uticati na oba.

Odrastanje uz kućne ljubimce često stvara posebne trenutke, a mnogi koji su odrasli na selu znaju koliko je to iskustvo dragoceno.

Oni koji su detinjstvo proveli na selu, znaju koliko je poseban osećaj probuditi se i posetiti konja ili neku drugu životinju u štali, kako bi ih nahranili.

Životinje su često naklonjene deci jer osećaju njihovu nežnu energiju, zbog čega se s vremenom stvara snažna veza između njih.

 Na snimku se vidi kako devojčica radosno kliče dok grli konja, koji mirno stoji pored nje, bez ijednog pokreta. Njene ruke su obgrlile njegovu njušku, što je mnogima delovalo kao jedno od najlepših prizora koje su skoro videli.

@hoest Horses are so careful with little ones 🥹 (@lightning_springs_ranch) #horse #horsesoftiktok #toddler #ranch #farm #cute #wholesome #hoest ♬ original sound - Hoest

Komentari su se nizali, mnogi su istakli kako ovakav zagrljaj leči i da bi trebalo češće deliti takve trenutke.

,,Konj je tako fin'' 

,,Konj je očigledno voli ''

,, Rastopio me ovaj snimak.'' bili su samo neki od komentara.

Devojčica je osvojila simpatije korisnika društvenih mreža svojom iskrenošću i toplinom.

I dok su neki izražavali zabrinutost zbog toga što su roditelji dozvolili devojčici da priđe konju, mnogi su se složili da je konj verovatno pitom i da je naviknut na njeno prisustvo kao deo porodice.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading