promo
Foto: Promo/Promo
promo

Promo

 

Kipar se ove godine izdvojio kao jedna od omiljenih letnjih destinacija naših turista. Toplo i sunčano vreme u kombinaciji sa veoma kvalitetnim hotelima,

promo

Promo

 

vrhunskim šoping iskustvom, gastronomskim užitkom na najvišem nivou, kao i sjajnim noćnim životom svrstava Kipar u turističke destinacije koje morate posetiti.

promo

Promo

 

Definitivno nova omiljena letnja destinacija naših turista, svakako jeste rajsko ostrvo Kipar. Osetite čari Mediterana, fantastičnih plaža, veoma kvalitetnih hotela, izuzetne gastronomske ponude, kao i nezaboravnog noćnog provoda.

 

Izdvajamo iz ponude najtraženije   hotele za leto 2024:

Hotel Tofinos 4*lux (  All Inclusive po cena polupansion )

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini centra Ayia Nape.

Na samo nekoliko minuta hoda mozete doci do Gliki Nero plaze i plaze Pantacu.
promo

Promo

 

Sve sobe u ovom hotelu imaju izlaz na balkon i opremljene su TV-om sa satelitskim kanalima, friziderom i sefom. Kupatilo je opremljeno kadom ili tus kabinom fenom za kosu i toaletnim priborom.
Gosti mogu da započnu dan doručkom na bazi švedskog stola koji se služi u trpezariji hotela Tofinis. Takođe mogu da uživaju uz piće u baru pored bazena ili da probaju lokalne specijalitete u restoranu

 

Christofinia Nissi Beach 4*
Hotel je smesten u Ayia Napi, u Nissi aveniji na samo 200m udaljenosti od najpoznatije Nissi plaze.
Dobro je pozicioniran tako da sa ove lokacije mozete posetiti i nekoliko obliznjih plaza kao sto su Landa plaza koja je udaljena 5 minuta hoda ili Makronissos plaza koja je udaljena 15 minuta hoda, a do nje mozete doci i gradskim prevozom koji saobraca na svakih 15 minuta tokom celog dana i veceri.Najbliza autobuska stanica je ispred Adams hotela na samo 300m od Christofinije.

promo

Promo

 

Centar Ayia Nape je udaljen 5km od hotela do kojeg takodje mozete doci gradskim prevozom.
WaterWorld vodeni park je udaljen 2 autobuske stanice od hotela.Sve sobe hotela su prostrane. Opremljene su bracnim lezajima ili sa dva odvojena lezaja, garderoberom, radnim stolom, stolovima i stolicama u okviru sobe,

promo

Promo

 

balkonom sa prostorom za sedenje, lampama za citanje, besplatnim internetom i ketlerom za pripremanje caja i kafe kao i friziderom.

Kupatilo je opremljeno peskirima, papucama, fenom za kosu, kadom i toaletnim priborom.
Sobe mogu imati pogled na more, bastu ili bazen.
promo

Promo

 

Glavni obroci se sluze u hotelskom restoranu na bazi svedskog stola. U ponudi su jela internacionalne kuhinje, mediteranske kuhinje kao i tematske vecere.Pored glavnog restorana dostupan je i hotelski bar u kome se sluze razne vrste pica.

 

Iliada beach hotel 4*

Hotel Iliada Beach je smešten odmah pored peščane plaže u centru Protarasa.
Sve sobe u hotelu Iliada Beach imaju namešten balkon, TV sa satelitskim kanalima, mini-frižider, aparat za pripremu čaja/kafe i sef. Svaka smeštajna

promo

Promo

 

 

jedinica sadrži sopstveno kupatilo sa tušem ili kadom i fenom za kosu. Iz pojedinih soba se pruža direktan ili delimičan pogled na Sredozemno more.
Glavni hotelski restoran nudi obroke na bazi sveskog stola.

promo

Promo

 

U restoranu se pripremaju posebni obroci za decu, a obezbeđene su i granilice za decu.

 

Tsokkos Paradise 4*

Tsokkos Paradise Village nalazi se u poznatom letovalistu Agia Napa.

Od aerodroma u Larnaci udaljen je oko 53km.Samo 10 minuta hoda deli ga od jedne od lepsih plaza u Ayia Napi a to je Landa plaza.
promo

Promo

 

Sve sobe su potpuno opremljene cajnom kuhinjom, friziderom, elektricnim kuvalom, TV -om sa satelitskim kanalima.

promo

Promo

 

Kupatilo je takodje u potpunosti opremljeno peskirima, kadom ili tus kabinom, fenom za kosu i toaletnim priborom.
 


Tsokkos Garden 4*

Hotel Tsokkos Gardens nalazi se u Protarasu, na samo nekoliko minuta hoda od plaže Marlita.
Plaža Sunrise udaljena je 2km od hotela, plaža Kalamies 2.5km i prelepa plaža Konos 6km. Do njih se može stići i gradskim prevozom koji saobraća

promo

Promo

 

redovno tokom čitavog dana i večeri. Do centra Protarasa se takođe može doći gradskim autobusima, kao i šetalištem uz more. U blizini hotela možete naći brojne prodavnice, barove i restorane.

promo

Promo

 

Sve sobe su klimatizovane i imaju telefon, balkon, SAT TV i sopstveno kupatilo koje je opremljen fenom za kosu i tušem.
 

Tasia Maris Oasis 4*

Smešten na padini, na samo 5 minuta hoda od centra Aja Nape, objekat Tasia Maris Oasis nudi moderno uređene smeštajne jedinice sa besplatnim bežičnim internetom i sopstvenim balkonom. Uključuje bazen slobodnog oblika, 2 restorana i 2 bara.

promo

Promo

 

Sobe i apartmani tipa "suite" uređeni su minimalistički, u belim i sivim tonovima. Opremljeni su flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima, mini-barom i klima-uređajem. Kupatilo je opremljeno fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.

 

Hotel Pierre Anne 3* lux

Hotel Piere Anne nalazi se na obali mora, u blizini samog centra Aja Nape.
Prelepa peščana plaža je na samo 5 minuta hoda od hotela. Čuvena Nissi plaža udaljena je 3km. U blizini su plaže Mandi i Katsarka.

Glavno šetalište je vrlo blizu hotela i do njega se može stići za 2 minuta hoda, a luka Aja napa je udaljena 6 minuta. Na samo 700m od hotela se nalazi manastir Aja Napa. Odmah pored hotela se nalazi stanica gradskog prevoza. Gradskim prevozom možete doći do plaže Nissi, Cape Greco nacionalnog parka i do čuvene Fig Tree plaže. Autobusi gradskog prevoza redovno saobraćaju tokom dana i večeri.

Hotel Adelais Bay 3*lux

Hotel Adelais Bay nalazi se u mirnom delu Protarasa, na samo kilometar udaljenosti od centra, u neposrednoj blizini Green Bay oblasti.
Hotel je blizu više peščanih plaža, a prelepa Green Bay plaža nalazi se 450m dalje. Plaža Lombardia je udaljena 350m, a čuvena Fig Tree plaža 1.9km

promo

Promo

 

Sve smeštajne jedinice su prostrane i klimatizovane. Opremljene su SAT TV i mini-barom i svaka soba ima sopstveno kupatilo.

 

Tetyk hotel & suites 3*lux

Tetyk Hotel nalazi se u Protarasu, drugom najpoznatijem letovalistu Kipra.
Od glavne ulice i setalista udaljen je oko 15 minuta setnje a pored toga mozete koristiti i gradski prevoz koji saobraca tokom celog dana i veceri od

promo

Promo

 

pocetka Ayia Nape do kraja Protarasa na svakih 15 minuta.Najblize plaze su Polixenia i Marlita do kojih mozete doci za samo nekoliko minuta hoda.

Nalazi se na samo 6km od parka prirode Capo Greco, koji je odlično mesto za obilazak i uživanje u prelepoj prirodi i stajanje na najistočnijoj tački ostrva. 

Zoi Aya Napa Hotel 3*lux

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini centra grada, u mirnom delu Ayia Nape sto pruza gostima kvalitetan odmor daleko od gradske vreve.
Do glavnog setalista Ayia Nape i glavnih desavanja mozete stici za svega 10 do 15 minuta setnje.

promo

Promo

 

Najbliza plaza Katsarka je udaljena samo 10 minuta setnje.
Na samo 800 metara od smeštaja se nalazi Aja Napa manastir, atrakcija koja može zainteresovati turiste.

promo

Promo

 

Kompletna ponuda je od sada dostupna i na jedan klik linktr.ee/wayout.travel

Hotel Vassos Nissi palge  4*

Hotel se nalazi u Ayia Napi na najpoznatijoj plazi na Kipru Nissi plazi.
Pored Nissi plaze mozete obici i okolne plaze kao sto su Landa od koje vas deli samo 5 minuta hoda i Makronissos plazu od koje vas deli 15 minuta

promo

Promo

 

hoda a mozete iskoristiti i gradski prevoz koji saobraca tokom celog dana i veceri na svakih 15 minuta. Autobuska stanica je u neposrednoj blizini hotela.Od centra grada je udaljen 5km do kojeg takodje mozete doci koristeci gradski prevoz.

 

Najnovije ►Last Minute!

Ne propustite našu sjajnu ponudu za Hurgadu  –. po  Last minute cenama  za polaske .25.27..i 31 avgusta  koje važe do 16.08.

promo

Promo

 

 

Svakodnevni polasci ka Dubaiju po last minute cenama za avgust su u ponudi. Proverite!

promo

Promo

 

 

Planirate da vidite Barselonu i Gaudijevu arhitekturu? Spremili smo za vas last minute ponudu za 19.21.22.26.28.28.29.  avgusta, Kosta Brava i Kosta Dorada.  Ponuda važi za rezervacije do 15.08. Za više informacija i cene kliknite na sliku.

promo

Promo

 

 

Hotel Nestor 4*lux

Hotel Nestor nalazi se u neposrednoj blizini centra grada.Od glavnog setalista Ayia Nape deli vas samo nekoliko minuta hoda.
Takodje setnjom mozete posetiti veliki luna park kao i luku Ayia Napa.

promo

Promo

 

 

Najbliza plaza se nalazi na samo 10 minuta hoda a to je Limanaki plaza a u neposrednoj blizini su Mandi plaza i Pantacu plaza.Hotel ima ukupno 206 soba.Sobe su komforne dizajnirane u svetlim bojama.

promo

Promo

 

Svaka soba ima bracni lezaj ili dva odvojena lezaja telefonsku liniju. TV, mini frizider, sef, Wi-Fi, aparat za pripremu caja i kafe

Atlantica Panthea Resort 4*lux

Tradicionalno uređeno, ovo atraktivno turističko naselje nalazi se na odličnoj lokaciji u letovalištu Aja Napa i ima pogled na prelepu plažu i Sredozemno more.

Panthea Holiday Village nudi obilje sadržaja za celu porodicu. Igrajte tenis, održavajte svoj fitnes režim u teretani ili se prepustite umirujućoj masaži. Sa zatvorenim i otvorenim bazenom, možete uživati u vodi bez obzira na vremenske prilike.

Cela porodica može da se okupi na obroku u bilo koje doba dana zahvaljujući dugom radnom vremenu restorana.

Najnovije ►Last Minute!

 

Za HIT destinaciju ovog leta Marsa Matrouh&North Coast ne propustite last minute  za polaske 21. avgusta i 01 & 08 septembar  sa popustom i do 615 eur. Popust važi do 15. avgusta!

promo

Promo

 

 

Ne propustite našu sjajnu ponudu za Tunis – ubedljivo najpristupačniju destinaciju za leto 2024. iskoristite pogodnosti last minute za polaske,17.21.24.28.31  Avgusta  koja važi do 15.08

promo

Promo

 

 

 

 

Atlantica Aeneas Resort 5*

Hotel se nalazi u Ayia Napi u Nissi Aveniji. Udaljen je samo 5 minuta hoda od najpoznatije plaze na Kipru a to je Nissi plaza.
Boraveci u ovom hotelu mozete posetiti i druge znamenite plaze Ayia Nape kao sto su Landa plaza od koje vas deli 15 minuta setnje. Pored togamozete posetiti i plaze Makronissos i Dome, do kojih takodje mozete prosetati jer se nalaze u neposrednoj blizini a mozete koristiti i gradski prevoz koji saobraca tokom celog dana na svakih 15 minuta.


Sve sobe su opremljene klima uredjajem, ketlerom za pravljenje caja i kafe, mini barom, terason, sefom, besplatan internet. Kuaptilo je opremljeno tus kabinom ili kadom, fenomz a kosu, peskirima i toaletnim priborom.

 

Hotel Nissi Blu beach resort 5*

Nalazi se u Ayia Napi na samoj Nissi plazi, najpoznatijoj plazi na Kipru.Pored Nissi plaze mozete posetiti i neke druge okolne plaze kao sto su landa plaza koja je udaljena oko 5 minuta hoda ili Makronisos plaza koja je udaljena

promo

Promo

 

 15 minuta hoda a mozete koristiti i gradski prevoz koji saobraca tokom celog dana i veceri na svakih 15 minuta.

promo

Promo

 

Centar grada udaljen je 5km od hotela do kojeg takodje mozete doci koristeci gradski prevoz.
WaterWorld park udaljen je samo nekoliko autobuskih stanica od hotela u blizini Makronisos plaze.

Adams Beach Hotel 5*
Hotel se nalazi u Ayia Napi na samoj Nissi plazi koja je udaljena svega 2 minuta hoda.
Hotel Adams ima svoj deo plaze na kojima su besplatne lezaljke i suncobrani za goste hotela. U hotelu mozete dobiti i peskire za plazu.

promo

Promo

 

Pored ove dve plaze mozete obici i okolne plaze kao sto su Landa plaza koja je udaljena svega 5 minuta hoda od hotela kao i Makronisos plaza koja je udaljena 15 minuta hoda od hotela ili do nje mozete doci gradskim prevozom koji saobraca na svakih 15 minuta tokom celog dana i veceri.
Autobuska stanica se nalazi u neposrednoj blizini Nissi plaze.

promo

Promo

 

Takodje, gradskim prevozom mozete doci i do centra grada koji je udaljen 5km od hotela.
Hotel je idealan za porodice sa decom.

promo

Promo

 

Sobe su luksuzno opremljene. Svaka soba sadrzi bracni lezaj ili dva odvojena lezaja, sofu, klima uredjaj, telefonsku liniju, SAT TV, sef, aparat za pravljenje kafe i caja, mini bar, besplatan internet, dasku i peglu za ves, espreso aparat.

promo

Promo

 

Kao organizator putovanja sa najvećim brojem putnika za Egipat, Kipar, UAE i ostale destinacije, što smo postigli zahvaljujući Vašoj neizmernoj podršci, nudimo Vam najbolju uslugu uz pristupačne cene (ako nađete jeftinije čak i na internet portalima vraćamo Vam razliku)

Potrudili smo se da unapredimo uslugu i nudimo Vam opciju rezervacije bez dolaska u agenciju, samo popunite formu za online rezerevaciju na našem sajtu (kao na slici ispod). Unesite destinaciju, hotel, željeni period putovanja i Vaše podatke i naš agent prodaje će Vas kontaktirati putem telefona i odgovoriti na sva Vaša pitanja i nedoumice.

Za sve dodatne informacije nam se možete obratiti mejlom na office@wayout.co.rs ili pozivom na broj: +381.11.41.44.284, +381.11.41.44.286, +381.11.41.44.294, +381.11.41.44.295.

VAŠ ODMOR JE NAŠA BRIGA!

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading