loto
Foto: Printscreen/Printscreen

Par iz Masačusetsa doživeo je neobičnu situaciju kada su njihovi psi uništili dobitnu lutrijsku srećku. Ipak, uprkos oštećenju, Nejtan i Rejčel Lamet iz Salema uspeli su da unovče svoj dobitak. Nakon što su poslali oštećeni tiket Lutriji, zajedno sa beleškom i slikom svojih kučića, imali su sreće.

Osoblje Lutrije Oregon uspelo je da sastavi sažvakane delove tiketa i potvrdi pobedničke brojeve. U saopštenju Lutrije Oregon piše: "Videli smo različite oštećene srećke iz mnogih država, uključujući one oprane ili pregažene automobilima. Međutim, ovo je prvi put da smo imali slučaj u kojem su psi pojeli srećku."

Epl i Džek, psi u porodici od štenačke dobi, napravili su ozbiljan nered ovog meseca. "Ostavili smo srećku na sofi i očigledno su je smatrali ukusnom. Kada sam se probudila, bila je skoro potpuno pojedena i pomislila sam da se ne može rekonstruisati. Međutim, moj muž je smatrao da je situacija komična i da bi neko mogao da se nasmeje. Verovao je da smo sigurno pobednici."

Osoblje Lutrije Oregon uspelo je da ponovo sastavi tiket kao slagalicu i utvrdilo da je vredan nagrade. Par je bio iznenađen kada je primio ček. Prema zvaničnim smernicama Oregona, pobednik sa oštećenim tiketom mora da popuni obrazac zahteva i izjavu pod zakletvom.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading