Pomoć
Foto: Shutterstock/FOTO Shutterstock

Dr. Bo Brok, veterinar i autor knjige "Crowded in the Middle of Nowhere", podelio je ovu dirljivu priču koja ga je naučila dubljem značenju ljubavi.

Kada je imao 13 godina, Bo je pitao svoju baku zašto se toliko trudi da njegov deda, koji provodi dane na polju, uvek nosi ispeglanu odeću.

Njena jednostavna, ali snažna izjava da je on "najlepši muškarac kog je Bog ikada stvorio" ostavila je dubok utisak na njega.

Iako njegov deda više nije izgledao kao neko ko bi se uklopio u uobičajene standarde lepote zbog godina, baka je i dalje videla u njemu čoveka s kojim je delila život, nekoga ko je zrači posebnim sjajem.

Baka je objasnila da njen muž ima najlepše plave oči koje je ikada videla, a njegove osobine, poput toplog glasa i osmeha, bile su ono što ga je činilo predivnim u njenim očima.

par

Foto: Shutterstock

 

Peglanje njegove odeće bilo je njen način da pokaže poštovanje prema njemu i da ga podrži u svakodnevnom životu, baš kao što je on činio za nju tokom svih godina braka.

Ova priča podseća nas na važnost pravih vrednosti u odnosima – na to da istinska lepota dolazi iz ljubavi i poštovanja koje osećamo prema voljenim osobama.

Takođe, naglašava da su gestovi pažnje, kao što je peglanje odeće, mali, ali značajni načini da pokažemo koliko nam je stalo do onih koje volimo.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading