ćerka odbranila oca
Foto: Printscreen/www.youtube.com/WCCO - CBS Minnesota

Situacija je postala neočekivano dramatična zahvaljujući osmogodišnjoj devojčici, koja je hrabro priskočila u pomoć svom ocu, vlasniku radnje.

Sve se desilo oko 20.30 časova, kada je lopov, sa lažnim pištoljem, zatražio sav novac iz kase.

Vlasnik radnje, Leo, trudio se da ostane miran i obećao je da će predati novac, zabrinut pre svega za bezbednost svoje ćerke, koja je stajala pored njega.

Međutim, stvari su se ubrzo promenile kada je lopov odlučio da priđe pultu sa pištoljem u ruci.

U trenutku kada je Leo udario lopova i oborio ga na pod, njegova ćerka je instinktivno zgrabila palicu i počela da udara lopova, pokazujući neverovatnu hrabrost.

Snimci sa sigurnosnih kamera pokazali su kako mala devojčica pomaže svom ocu i brani ga, ostavivši sve bez teksta.

Leo je bio izuzetno ponosan na svoju ćerku, ne očekujući takvu reakciju od nje. Kada ju je sutradan upitao zašto je to uradila, devojčica je jednostavno odgovorila: "Tata, samo sam htela da te zaštitim, jer te volim najviše na svetu!"

Lopov je uhapšen nekoliko dana kasnije i trenutno se nalazi u pritvoru. Ovaj hrabri čin osmogodišnje devojčice pokazao je koliko ljubav i zaštitnički instinkt mogu biti snažni, čak i kod najmlađih.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Da li više volite da upoznajete ljude uživo ili preko društvenih mreža? #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #alo ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading