devojka izašla iz kuće
Foto: Printscreen/www.tiktok.com/lillygshubert

Lili Šubert, koja boluje od sindroma posturalne ortostatske tahikardije (POTS), podelila je na TikToku emotivan trenutak iz svog života, koji je brzo privukao veliku pažnju javnosti.

POTS je stanje koje izaziva ubrzan rad srca, vrtoglavicu i umor kada osoba pređe iz ležećeg u stojeći položaj, što može značajno otežati svakodnevne aktivnosti i kvalitet života.

Najčešći simptomi POTS-a uključuju brzan rad srca (tahikardiju) vrtoglavicu ili osećaj nesvestice, hroničan osećaj umora ili iscrpljenosti, kao i i bol u grudima. 

Simptomi mogu značajno varirati među osobama koje imaju POTS i mogu se pogoršati stajanjem, fizičkom aktivnošću, stresom ili čak vremenom dana.

POTS je često praćen i drugim hroničnim zdravstvenim problemima, poput sindroma hroničnog umora ili Ehlers-Danlos sindroma.

Nakon godina provedenih kod kuće zbog svog zdravstvenog stanja, Lili je napokon izašla na sunce i zabeležila taj poseban trenutak.

@lilygschubert I have dreamt of this moment for so long 🌀 #mecfs #bedbound #chronicillness #potssyndrome @Ruby Schubert ♬ original sound - Lily Schubert

U videu koji je postao viralan, ona je pokazala zahvalnost za jednostavne stvari koje mnogi uzimaju zdravo za gotovo. Ono što je posebno dirnulo publiku jeste njen povratak u more nakon šest godina.

Njen otac je nosio Lili u vodu, omogućivši joj da ponovo oseti radost kupanja u moru.

U opisu videa, Lili je napisala: "Sanjala sam o ovom momentu tako dugo," ističući koliko joj je ovaj trenutak značio.

Video je još jednom podsetio ljude na važnost zahvalnosti za male stvari u životu i radost koju donose svakodnevni trenuci, čak i oni koje često uzimamo zdravo za gotovo.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Da li više volite da upoznajete ljude uživo ili preko društvenih mreža? #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #alo ♬ original sound - Alo_portal

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading