Devojka priča o dejtu
Foto: Printscreen/www.tiktok.com/maraognjenovic

Marija, koja je poznata na društvenim mrežama i studira Elektrotehnički fakultet, upoznala je jednog momka na rođendanu kod drugarice. Momak joj je delovao simpatično i duhovito, pa su odlučili da izađu na dejt.

Problemi su počeli već na početku sastanka, kada je Marija primetila da se njen pratilac nadmeno obraća konobarici, što joj je odmah zasmetalo.

Tokom večere, on je počeo da govori kako žene treba da jedu samo salate, i kritikovao ju je jer je naručila Karađorđevu šniclu.

Kako je dejt odmicao, momak je iznosio sve konzervativnije stavove, govoreći kako su žene izgubile tradicionalne vrednosti i majčinski instinkt.

Takođe ju je kritikovao što studira inženjerske nauke, smatrajući da bi "normalna žena" trebalo da se bavi poslom poput pravljenja noktiju.

Kap koja je prelila čašu bila je njegova primedba da je Marijin izbor restorana test njegovog materijalnog stanja.

U tom trenutku, Marija je odlučila da prekine dejt – ustala je usred zalogaja i teatralno napustila restoran bez pozdrava.

Njen video je privukao više od 70.000 pregleda, a komentari su bili podeljeni – neki su podržali njen potez, dok su drugi branili stavove momka sa kojim je izašla.

"Dečko ti je sve lepo rekao", "Dobro si postupila", "On neguje prave vrednosti", "Kako se nisi zeznula da platiš račun, jaka, samostalna ženo?, "Bože, kakvih bolesnika ima", pisali su

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading