dnk test
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Za mnoge ljude, oni su način da saznaju više o svojim korenima, ili čak samo da se zabave otkrivanjem svojih genetskih osobina.

Međutim, za jednu ženu, DNK test kod kuće potvrdio je nešto mnogo značajnije - dugogodišnje porodične glasine.

DNK test njene sestre otkrio je da su 25% Francuskinje, što znači da je njihov otac 50% Francuz, potvrđujući porodične glasine o baki koja je možda imala aferu sa francuskim (ili nemačkim) vojnikom.

"Moj tata nikada nije znao ko mu je pravi biološki otac. Mislim da mu niko nije rekao ovu informaciju, on nije deo naših života, a tip sa kojim sam odrasla misleći da je tehnički moj deda, to nije bio", napisala je žena u postu na Redditu. 

žena

 

 

Ova situacija je složena emocionalno, jer iako biološki deda nikada neće biti deo njihovih života, čovek koji ih je odgajao i dalje ostaje u srcima kao pravi deda.

Ovakve priče naglašavaju složene odnose unutar porodica i kako biološka veza nije uvek ključna za formiranje ljubavi i bliskosti.

DNK testovi mogu doneti odgovore na dugogodišnje sumnje, ali istovremeno otvaraju vrata novim pitanjima i osećanjima koja mogu promeniti porodičnu dinamiku.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading