žena unakažena plastičnom operacijom
Foto: Printscreen/www.youtube.com/DW Documentary

Nakon što je izgubila 76 kilograma, Sara je odlučila da ukloni suvišnu kožu, podigne grudi i ugradi implantate u jednoj klinici u Turskoj.

Očekivala je brz oporavak i sunčanje pored bazena, ali se umesto toga suočila sa teškim bolovima i ozbiljnim komplikacijama.

Nakon operacije, Sara se probudila sa dojkama koje su bile potpuno ljubičaste i u tolikom bolu da je molila svog oca da zamoli medicinske sestre da je ubiju.

Devet dana kasnije, otkrila je užasnu infekciju kada je njen muž skinuo zavoje u hotelskom kupatilu – iz njenih rana curila je smeđa tečnost, a Sara je imala osećaj da će joj unutrašnji organi "izaći napolje".

Turski hirurg je odlučio da izvrši još jednu operaciju, ali ovog puta pod lokalnom anestezijom, što znači da je Sara bila budna dok su joj "spaljivali" rane.

Opisala je iskustvo kao strašno, čula je cvrčanje svoje kože i osećala se kao da gori. Ovaj traumatičan događaj proganjaće je, kako kaže, do kraja života.

Nakon povratka u Veliku Britaniju, Sara je primljena u hitnu pomoć, gde je dijagnostikovana sa teškom infekcijom i velikim delom mrtvog tkiva, što je moglo biti opasno po život.

žena unakažena plastičnom operacijom

www.youtube.com/DW Documentary

 

Uprkos brojnim operacijama, njena desna dojka nije mogla biti spasena, a ostala je sa ozbiljnim ožiljcima i ograničenom pokretljivošću.

Sara je od tada prošla kroz devet operacija kako bi popravila svoje telo, uključujući poslednju, desetu operaciju 14. avgusta, koja je bila usmerena na uklanjanje kožnog transplantata i poboljšanje njene pokretljivosti.

Danas Sara upozorava druge na potencijalne rizike estetskih operacija u inostranstvu, kako bi podigla svest o opasnostima koje takvi zahvati mogu nositi.

Kako Sarino telo sada izgleda, pogledajte u galeriji ispod: 

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading