dizajnerka nakita
Foto: Printscreen/www.instagram.com/catherinezoraida

Rođena u Kolumbiji, Ketrin je kao beba bila predata nepoznatom čoveku u autobusu, nakon čega je završila u sirotištu u Bogoti. Njena biološka majka se nikada nije vratila, a Ketrin ne zna tačan datum svog rođenja, niti ko su joj pravi roditelji.

Sreća joj se osmehnula kada ju je usvojio škotski par iz Amerike, pruživši joj ljubav i toplinu porodičnog doma. Odrasla je u Škotskoj, gde je razvila duboku ljubav prema prirodi, koja je postala glavna inspiracija za njen rad.

Ketrin je postala prepoznatljiva po svojim ručno izrađenim komadima nakita koji su inspirisani prirodnim elementima poput listova, perja i zvezda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZORAIDA (@catherinezoraida)

Njena majka ju je podsticala da razvija svoje umetničke veštine, što ju je na kraju dovelo do dizajniranja nakita. Nakon studija na Univerzitetu u Edinburgu, Ketrin je odlučila da se specijalizuje za izradu nakita i srebra.

Njeni dizajni su postali poznati po svojoj bezvremenosti i sofisticiranosti, kombinaciji modernog i klasičnog stila, a posebnu pažnju posvećuje održivosti i etičkoj nabavci materijala.

Njen rad je stekao veliku popularnost, naročito među poznatim ličnostima. Kejt Midlton, princeza od Velsa, jedna je od njenih najvećih obožavateljki, redovno noseći Ketrinine komade na važnim događajima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZORAIDA (@catherinezoraida)

Ovaj uspeh je dodatno povećao popularnost njenog brenda, a Ketrinini aksesoari postali su omiljeni i među drugim zvezdama, kao što su Rita Ora i Bijonse.

Ketrin Zoraida Bejkvel je danas sinonim za eleganciju i kvalitet u svetu dizajna nakita, a njena životna priča je podsećanje na snagu sudbine i upornosti.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading