devojka u bolnici
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Nakon što je konzumirala piletinu sa čilijem iz hotelskog bifea, Dženifer je ubrzo razvila ozbiljne simptome trovanja hranom, uključujući ekstremnu dijareju i mučninu.

Situacija se pogoršala do te mere da je počela da gubi svest, zbog čega je hitno prebačena u lokalnu bolnicu.

Tokom 24-časovnog boravka u bolnici, Dženifer je primila infuziju i antibiotike, a bolnički lekari su, iako nisu želeli da formalno potvrde trovanje hranom, propisali tretman koji je tipičan za takvu dijagnozu.

Na njeno užasavanje, otkrila je da je putnička agencija bila svesna prethodnih pritužbi na higijenu i trovanje hranom u istom hotelu, ali nije preduzela nikakve mere upozorenja.

Dženifer je opisala ovaj odmor kao "praznik iz pakla", izražavajući razočaranje u hotelsku upravu koja je, prema njenim rečima, pokušala da zataška incident.

Iako je pretrpela ozbiljne zdravstvene probleme i morala da plati preko 2000 evra za medicinske troškove, hotel je odbacio tvrdnje da je trovanje hranom bio uzrok njenih problema, tvrdeći da su u pitanju privatni zdravstveni problemi.

Porodica sada traži povraćaj sredstava od preko 7000 evra koje su potrošili na ovaj, kako tvrde, obmanjujući hotel sa pet zvezdica.

Hotel je, međutim, odbio odgovornost i negirao bilo kakvu povezanost sa trovanjem hranom, insistirajući na tome da su Dženiferini problemi rezultat njenih ličnih zdravstvenih problema.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading