prosidba na plaži
Foto: Printscreen/www.tiktok.com/frana

Džošua je zaprosio svoju devojku Franu Ugarković, koju je upoznao putem TikToka, na ostrvu Martha's Vineyard u Atlantskom okeanu, na severoistoku Sjedinjenih Američkih Država.

Pripreme za ovaj poseban trenutak počele su još od ranog jutra, kada je Jošua nervozno pripremao sve detalje, uključujući i angažovanje fotografkinje iz Srbije kako bi ovjekovečio trenutak.

Veridba se odigrala na plaži, gde je Frana, ugledavši Džošuu, bila preplavljena emocijama i zaplakala od sreće. Nakon što joj je poklonio cveće, Jošua je kleknuo i postavio pitanje na koje je ona sa oduševljenjem odgovorila.

Džošua, koji se doselio u Hrvatsku sa 12 godina, pohađao je srednju školu u toj zemlji, ali se kasnije vratio u Kanadu na studije industrijskog dizajna.

Iako je diplomirao u Kanadi, odlučio je da se vrati u Hrvatsku, koju sada smatra svojim domom. Osnovao je IUTD Studios i u saradnji s Infobipom predstavio pametni duks pre dve godine.

@frana Najveće i najljepše iznenađenje😭🤍 25.06.2024 @Joshua Cirjak #engagement #vlog ♬ Love Song for You - Dj Roys

Frana Ugarković, njegova buduća supruga, rodom je iz Rijeke, ali je odrasla u Bahreinu, maloj ostrvskoj državi pored Saudijske Arabije.

Aktivna je u tenisu i putovala je po svetu na turnire, što joj je omogućilo da dobije stipendiju za fakultet u Americi, gde je studirala finansije na Kalifornijskom univerzitetu. 

Ova romantična i emotivna priča osvojila je srca mnogih i pokazala da prava ljubav ne poznaje granice.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading