dečko o odnosima
Foto: Printscreen/www.x.com/Željka

U ovom podkastu Nikola je otvoreno izneo svoje stavove o celibatu pre braka, naglašavajući da nikada nije imao intimni odnos i da planira da ostane uzdržan sve dok ne pronađe ženu sa kojom će stupiti u brak.

Njegova izjava koja se odnosi na očuvanje tradicionalnih vrednosti i zdrav način života izazvala je burne reakcije na platformama kao što su TikTok i X (bivši Twitter).

Mnogi su pohvalili Nikolu za njegovu odlučnost i privrženost hrišćanskim vrednostima, dok su drugi bili zbunjeni ili šokirani njegovim stavom.

Voditelj podkasta, Stefan Gorenjak, podržao je Nikolu, tvrdeći da predbračne veze mogu ostaviti ljude emotivno praznima i da Bog ima posebnu osobu spremnu za svakoga, koja će doći u pravo vreme.

Ovaj segment podkasta brzo je postao viralan, sa preko 400 hiljada pregleda na TikToku i velikim brojem komentara, kako podržavajućih, tako i kritičkih.

Reakcije su bile različite – od onih koji su izrazili podršku Nikoli i njegovom stavu do onih koji su izrazili skepticizam ili čak šalu na račun njegovih reči.

Diskusija o njegovim stavovima reflektuje širi društveni dijalog o tradicionalnim vrednostima u savremenom društvu, gde su mišljenja duboko podeljena.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading