ringišpil
Foto: Alo/Shutterstock

Vlasnici parka su ugasili vožnju zbog lošeg vremena. U tematskom parku "Siks flegs" u Meksiko Sitiju, vožnje su hitno zaustavljene zbog nevremena, što je ostavilo desetine ljudi da vise u vazduhu dok je vetar duvao oko njih.

Na kraju su posetioci polako spušteni na zemlju, kako bi svi bili bezbedni.

.Nemojte da vas zavaraju šarene gondole u obliku zvezde koje izgledaju bezopasno. Ova vožnja može biti prilično zastrašujuća, jer ćete odvažno leteti kroz vazduh sa drvećem duboko ispod vas!

Kada se ukrcate, vožnja vas polako podiže i počinje da se okreće oko centra.

zabavni park u americi

Foto: Shutterstock

 

Dok se podižete sve više, tanki kablovi koji drže vaše sedište počinju da se okreću. Kako se penjete, vožnja postaje sve brža, tako da se na vrhu krećete brzinom od 40 milja na sat, piše daily mail. 

Sedite u visećoj stolici na visini od 20 spratova, okrećući se u krugu prečnika 98 stopa. To je pravi osećaj slobodnog leta!

Sve što osećate je vazduh koji struji oko vas, noge koje vise u vazduhu i kosa koja vijori na vetru. Svet daleko ispod vas prolazi brže nego što možete da izbrojite.

Jedan korisnik društvenih mreža komentarisao je: "Ta vožnja me plaši. Osećam se kao da je sigurnosni lanac samo tanka nit."

"Sik Flags" ima 42 parka širom Sjedinjenih Američkih Država.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading