SVAĐA
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Par je bio u srećnom braku 20 godina, ali je otkrivena njena nevera iz perioda dok je studirala, što ga je nateralo da pokrene brakorazvodnu parnicu.

Par je započeo vezu još u srednjoj školi i prošao kroz dvogodišnju vezu na daljinu dok je ona studirala. Nakon studija su počeli da žive zajedno i sve je izgledalo savršeno.

Međutim, nakon jedne večere sa prijateljima njegove supruge, koju je poznavala s fakulteta, saznao je da nešto nije u redu.

Tokom večeri, prijateljica njegove supruge pokušala je da ispriča priču o njenom studentskom životu, ali ju je supruga prekinula, što je izazvalo neprijatnu atmosferu.

Na odlasku, jedna od prijateljica njegove supruge ga je povukla u stranu i sugerisala mu da porazgovara sa suprugom o njenom periodu studiranja.

prevara u braku

Foto: Shutterstock

 

Na putu kući, kada je pomenuo taj razgovor, supruga mu je rekla da detalji njenog studentskog života nisu bitni. On je tada odlučio da privremeno ode kod svog brata dok mu ona ne ispriča celu istinu, piše brightside. 

Sutradan mu je supruga priznala da ga je varala sa nekoliko muškaraca tokom prve dve godine na fakultetu, objašnjavajući da tada nije smatrala njihovu vezu ozbiljnom zbog daljine.

Otkrila je da je bilo najmanje 10 muškaraca, uključujući nekoliko s kojima ga je upoznavala kao prijatelje tokom njegovih poseta. Takođe je priznala da je i dalje u kontaktu s jednim od tih muškaraca.

Nakon ovog priznanja, muškarac je odmah odlučio da se razvede.

Iako su neki ljudi na Redditu savetovali muškarca da ne raskida brak zbog grešaka iz prošlosti i da pokuša da oprosti, on je bio odlučan da ne može ostati s nekim ko ga je toliko puta prevario.

Posebno mu je bilo teško prihvatiti činjenicu da je supruga nastavila kontakt s nekim od tih muškaraca. Par ima dvoje dece, starosti 17 i 19 godina, i muškarac veruje da će deca razumeti razloge njihovog razvoda.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading