prosipaju dedin pepeo
Foto: Printscreen/www.tiktok.com/kylieg228

Okružena porodicom, otisnula se prema pučini i prosula sadržaj urne u vodu. Na iznenađenje svih prisutnih, ubrzo nakon toga pojavili su se delfini oko njihovog brodića.

Jedan delfin je pratio njihov brod sve do obale, što je Kajli doživela kao znak da je njen deda i dalje s njima, prenosi Mirror.

Ona veruje da je ovaj događaj bio način da im deda poruči da ih voli i da je uz njih, iako fizički više nije prisutan.

Snimak ovog emotivnog trenutka, koji je Kajli podelila na društvenim mrežama, brzo je postao viralan i dotakao srca 17 miliona ljudi širom sveta.

Mnogi korisnici su podelili svoja slična iskustva, sećajući se trenutaka kada su delfini neočekivano pojavili tokom sličnih ceremonija.

@kylieg228

Deep down we think he sent them to us to tell us that he is still with us and that he loves us so much. We love and miss you grandpa so so much.❤️🕊️ ♬ original sound - daydream

Jedna osoba je napisala kako se delfin pojavio na površini kada su prosuli pepeo njenog dede, koji je bio opsednut delfinima, dok je druga osoba podelila priču o dva delfina koja su se pojavila ispred nje nakon što su prosuli pepeo njenog dede.

Kajli je priznala da nije bila spremna za odlazak svog deke, ali je podsetila da im je on rekao da ne plaču, već da slave njegov život.

Delfini su za nju i njenu porodicu bili podsetnik da ostanu srećni i da čuvaju sećanje na voljenog dedu.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Da li biste podigli kredit samo da vas našminka Stefan Subotić? #alo #alodnevnenovine #alonovine #foryou #fypシ #viraltiktok #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading