Par
Foto: Shutterstock

Kristina je iz Srbije, pravoslavne vere, dok je Kerim iz Bosne i muslimanske veroispovesti. Uprkos snažnoj ljubavi, njihova veza je bila suočena s izazovima zbog različitih vera i daljine koja ih je razdvajala.

Pokušali su održavati vezu na daljinu, koristeći poruke, Instagram i Snep čet, ali uticaj drugih ljudi i društvene predrasude su ih pritiskali. Nakon nekog vremena, Kerim je prestao da odgovara na Kristinine poruke, što ju je duboko zabrinulo.

Pokušala je nekoliko puta da ga kontaktira, ali nije dobila nikakav odgovor.

Kristina je zatim saznala od Kerimovog prijatelja strašnu vest - Kerim je poginuo. U šoku i dubokoj tuzi, Kristina je odlučila da ispuni obećanje koje mu je dala i otišla je u Sarajevo.

devojci javljaju da je momak poginuo

www.tiktok.com/printscreen

 

Tamo je napisala: "Obećala sam mu da ću doći u Sarajevo, ali nisam mislila na ovakav dolazak, već da budemo skupa. Bol koji sam osetila kada sam sve ovo čula i videla ne mogu opisati."

Na kraju svojih objava na TikToku, Kristina je podelila snažnu poruku: "Nemojte dozvoliti da vam vera, država ili nešto treće spreče ljubav."

Njena priča je dirnula mnoge ljude i poslužila kao podsećanje na važnost ljubavi i međusobnog razumevanja, bez obzira na sve prepreke.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading