Tito sa unukom
Foto: Printscreen/www.tiktok.com/josip.broz.tito222

Među njima je i Saša Broz, koja je postala istaknuta figura u svetu umetnosti.

Saša Broz, čije je pravo ime Aleksandra, ćerka je Aleksandra Miše Broza, mlađeg sina Josipa Broza Tita iz braka s drugom suprugom, Hertom Haas.

Saša je od detinjstva pokazivala umetničke sklonosti, pa je tako pohađala baletsku školu u Zagrebu pre nego što je diplomirala na prestižnoj Moskovskoj akademiji koreografije.

Nakon postdiplomskih studija vratila se u Hrvatsku, gde je upisala režiju na Akademiji dramske umetnosti u Zagrebu.

Tito sa unukom

www.tiktok.com/josip.broz.tito222

 

Danas je Saša renomirana pozorišna i televizijska rediteljka, sa brojnim predstavama u regionalnim i inostranim pozorištima.

Saša često deli trenutke iz svog privatnog života i sećanja na dedu Josipa Broza Tita na društvenim mrežama, gde je vrlo aktivna.

Njena ćerka Sara, koja je završila studije slikarstva, takođe je krenula umetničkim putem, baveći se scenografijom.

Na društvenoj mreži TikTok, objavljen je video-snimak s fotografijama Tita i unuke Saše, što je izazvalo oduševljenje, jer je poznato da je Tito retko u javnosti pokazivao emocije, ali se iz fotografija može zaključiti da je Saša bila njegova miljenica.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Milica Milša i Žarko Jokanović stigli na projekciju filmova "Jugodrom" i "Nedelja" #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ゚ #fypシ゚viral #viral #viralvideo #milicamilsa #zarkojokanovic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading