trojka
Foto: Printscreen/www.youtube.com/truly

Venčali su se 2021. godine, a na njihovom venčanju bila je prisutna i njihova prijateljica Kajli, koja je bila deveruša.

Iako su godinama radili zajedno s Kajli u jednom vrtiću, tek su se tokom zajedničkog putovanja u Dizni park na Floridi u novembru 2022. godine počeli razvijati romantični osećaji između njih troje.

Gostujući na Jutjub serijalu "Love Don’t Judge", Nes je priznao da je tokom tog putovanja sve postalo "intimnije i romantičnije". Kejti i Nes su otvoreno razgovarali o svojim osećanjima s Kajli, koja je priznala da oseća isto.

Za njih, veza s Kajli je delovala prirodno jer su stalno provodili vreme zajedno, zasnovana na snažnom prijateljstvu.

Sada, kao ljubavni trio, poznati su pod nadimkom traveling_throuple na društvenim mrežama, gde dele svoje avanture i svakodnevni život.

Iako imaju mnogo obožavatelja, trio se suočava i s kritikama zbog svog nekonvencionalnog načina života. Neki ih osuđuju, nazivajući njihovu vezu "odvratnom" i predviđajući da će se završiti loše.

Čak i neki članovi njihovih porodica imaju poteškoća s prihvatanjem njihove romanse, osećajući se nelagodno zbog toga što su "dvoje u braku, a jedno nije".

Međutim, trojac je odlučan u svojoj vezi. Nedavno je Nes zaprosio Kajli tokom putovanja u Škotsku, što znači da će se i formalno proširiti njihova zajednica.

Iako još nisu objavili planove za venčanje, raduju se zajedničkom životu i planiraju kupiti kuću i osnovati porodicu.

Kajli je zaključila da su oni jednostavno srećni zajedno i da im ljubav daje snagu da se suoče sa svim izazovima.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading