Bračni par
Foto: Printscreen/www.youtube.com/Balkanske Prevare // Tragovi istine

 Pričala je o velikim gubicima koje je doživela sa svojim suprugom Milanom, gubitku troje dece, i izazovima koje su morali da prevaziđu.

Milena je ispričala da je 1999. godine rodila svog prvog sina, Vasu. Bio je zdravo dete, ali je iznenada preminuo 31. jula, kada je imao samo nekoliko meseci.

Kada je Milan otišao na posao, Vasa je ustao, kao i svako jutro, ali se ubrzo požalio na mučninu i ubrzo potom izgubio svest. Milena je odmah pozvala pomoć, ali nažalost, Vasa nije preživeo.

Njen muž nije želeo da se radi obdukcija, što sada smatraju velikom greškom.

Nakon toga, 2003. godine, Milena je ponovo ostala trudna i rodila sina Mladena. U početku je sve izgledalo u redu, ali nakon 20 dana primetila je promene na njegovoj koži.

Mladen je završio u bolnici na intenzivnoj nezi, ali se nakon 10 dana stanje stabilizovalo i pušten je kući. Nažalost, kada je imao dva meseca, ponovo se razboleo i preminuo.

Iako su se Milena i Milan suočili s velikim strahom i tugom, 2005. godine Milena je ponovo zatrudnela. Rodila je sina Vuka, ali su i njega, nažalost, ubrzo izgubili, jer je dete preminulo nakon što su ga odveli na kontrolu u bolnicu.

Bračni par

www.youtube.com/Balkanske Prevare // Tragovi istine

 

Nakon gubitka trećeg deteta, odlučili su da urade genetske testove. Iako su imali finansijskih problema, uspeli su da dobiju uput za testiranje.

Rezultati su pokazali da njihova muška deca nisu mogla preživeti zbog genetskog poremećaja. Rečeno im je da mogu imati samo žensko dete.

Milena je ubrzo zatrudnela i rodila devojčicu Nikolinu. Trudnoća je bila rizična, sa čestim krvarenjima, ali Nikolina je preživela. Iako je imala zdravstvene probleme i morala je da uzima lekove, Nikolina je danas zdrava devojčica.

Milena i Milan su zahvalni na podršci koju su dobijali od ljudi, i veruju u bolje sutra, uprkos svim teškoćama koje su prošli.

Ova priča je svedočanstvo o neverovatnoj snazi, izdržljivosti i veri Milene i Milana Simića, koji su uprkos velikim tragedijama pronašli nadu i sreću u životu.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading