venčanje
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 Nakon ceremonije i večere u luksuznoj vili, gosti su zamoljeni da se sopstvenim troškom presele u noćni klub u drugom delu grada, gde će zabava trajati do kasno u noć.

Jedna od gošći je podelila svoje nezadovoljstvo na Redditu, smatrajući da je ovakav pristup neprimeren.

Mnogi su bili šokirani činjenicom da moraju da plate ulaznice za klub i čekaju u redu, umesto da uživaju u besplatnoj zabavi.

klub

shutterstock

 

Mišljenja o ovakvoj organizaciji venčanja su bila podeljena. Neki su smatrali da je takva odluka mladenca neprimerena i nepraktična, dok su drugi delili slična iskustva i isticali da ovakav plan može funkcionisati uz dodatno planiranje i bolje organizovanje.

Na primer, jedan korisnik je podelio iskustvo sa svog venčanja, gde su organizovali after party u pabu, osigurali prevoz za goste i pokrili troškove pića, što je rezultiralo uspešnom zabavom.

Ova priča izazvala je različite reakcije i otvorila diskusiju o tome koliko su gosti spremni da se prilagode nesvakidašnjim planovima venčanja.

BONUS VIDEO 

@alo_portal JELENA PREUZELA PAPIRE ZA RAZVOD: Ivan ne viđa ni decu, pa ne mora ni psa #alo #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryoupage #viraltiktok ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading