milijarder
Foto: Printscreen/www.instagram.com/Bryan Johnson

U svojoj 46. godini, Džonson troši oko dva miliona evra godišnje na različite eksperimente i tretmane kako bi ostao mlad ili bar izgledao mlađe.

Džonsonov pristup uključuje strogi režim vežbanja, specijalizovane medicinske tretmane i vegansku dijetu koja podrazumeva unos od 1.977 kalorija dnevno.

On svakodnevno vežba barem sat vremena, uključujući tri visokointenzivna treninga nedeljno, i koristi sofisticiranu opremu koja mu omogućava da za samo 30 minuta odradi trening ekvivalentan 20.000 trbušnjaka.

Pored fizičkih treninga, Džonson sledi i specifičnu rutinu spavanja i nošenja naočara za blokiranje plavog svetla pre spavanja. Njegova rutina je osmišljena uz pomoć tima od 30 lekara koji prate svaki deo njegovog tela i nivo kondicije.

Džonson je poznat po korišćenju eksperimentalnih metoda za podmlađivanje, uključujući transfuziju krvi, za koju je koristio krvnu plazmu svog sina tinejdžera.

Iako je odustao od ove metode zbog nedostatka rezultata, njegovi napori i dalje izazivaju pažnju i kontroverze.

On je otvoreno govorio o svojim ciljevima da preokrene svoju biološku dob i produži život, ali i istakao da postizanje i održavanje vrhunske forme zahteva mnogo napornog rada i nije jednostavan zadatak.

Njegov projekat, nazvan "Blueprint" ima ambiciju da preokrene proces starenja i postigne ono što Džonson naziva "brzinom bega od starenja", gde očekivano trajanje života raste brže od proteklog vremena.

BONUS VIDEO 

@alo_portal ZVEZDINA NADA U REVANŠU: Hoće li Crvena zvezda uspeti da eleminiše norveškog predstavnika i plasira se u Ligu šampiona? #alo #alodnevnenovine #crvenazvezda #ligasampiona #fypシ゚ #fypシ゚viral #viralvideo #fy #foryou #fyp ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading