bolnica
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Iako su navikli na ove situacije, postoje trenuci koji ih iznenade i ostanu im urezani u sećanje.

Na društvenoj mreži Reddit nedavno je pokrenuta tema u kojoj su medicinski stručnjaci podelili najjezivije poslednje reči koje su čuli od pacijenata neposredno pre njihove smrti.

Jedna od najstrašnijih priča bila je o pacijentkinji koja je nekoliko sati pre smrti izjavila da vidi čoveka obučenog u crno, sa cilindrom na glavi i crvenim očima. Ova vizija toliko je izbezumila doktora da se dugo nakon toga bojao da uđe u tu sobu.

Još jedan medicinski radnik podelio je priču o 83-godišnjoj ženi koja je rekla: "Moja mama je sada ovde. Idemo li?" i ubrzo potom preminula.

Drugi se setio pacijentkinje koja je tokom rutinskog pregleda jednostavno rekla: "Mislim da ću danas umreti..." Iako je delovala stabilno, imala je srčani udar nekoliko sati kasnije.

Posebno intrigantna bila je priča hirurga kojem je pacijent na samrti neprestano ponavljao: "Telo je u šumi, pored hrasta." Iako je policija pretražila šumu iza njegove kuće, ništa nije pronađeno, ostavljajući pitanje da li je to bilo priznanje zločina ili nešto drugo.

Ove priče su izazvale veliku pažnju i diskusiju, jer pokazuju koliko poslednje reči umirućih mogu biti uznemirujuće i zastrašujuće, čak i za one koji su navikli na smrt.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading