EVO KAKO DA PREŽIVITE ''POMRAČENJE CRNOG LABUDA'' 18. septembar je dan kada karma dolazi po svoje - jednu stvar obavezno izbegavajte!
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Takva pomračenja donose period intenzivne koncentracije energije, često izazivajući izlazak potisnutih emocija na površinu.

Tokom ovih perioda, ljudi su skloni suočavanju sa svojim skrivenim strahovima i emotivnim sukobima, što može dovesti do neočekivanih odluka ili promena.

Ovo pomračenje se smatra "karmičkim iskupljenjem," pružajući priliku za suočavanje i prevazilaženje strahova, zahvaljujući uticaju Severnog lunarnog čvora u Ovnu.

Lavovi, u ovom periodu, mogu biti posebno pogođeni i suočiti se sa važnim životnim odlukama koje će im otvoriti vrata lepšem periodu.

Mesec u Ribama doprinosi introspektivnoj energiji, pomažući ljudima da shvate svoje nedostatke i pozivajući ih da obrate pažnju na svoje snove i intuiciju.

Bes

Foto: Shutterstock

 

Ovaj astrološki period sugeriše da će iracionalna strana ličnosti postati dominantna, sa jakim uticajem vodenih znakova na Mesec, Mars, Saturn i Neptun.

Da biste preživeli ovaj intenzivan dan, preporučuje se izbegavanje oštre kritike i stroge samodiscipline, kako ne biste dodatno opteretili situaciju.

Umesto toga, budite radoznali i otvoreni za nove načine razumevanja sebe i sveta, inspirišući se energijom vodenih znakova.

Vođenje unutrašnjeg dijaloga sa sobom može pomoći u održavanju emocionalne ravnoteže i učenja važnih karmičkih lekcija.

Takođe, važno je poštovati svoja osećanja i ne raditi ništa što bi se moglo doživeti kao izdaja sebe.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading