dnk testiranje
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Njeno otkriće došlo je nakon što je uradila DNK test i registrovala se na sajtu kompanije koja sprovodi genetska testiranja, sa željom da sazna više o svom poreklu.

Na svoje iznenađenje, otkrila je da ima identičnu bliznakinju koja deli 100% njenog DNK.

Isprva, mislila je da je u pitanju greška jer je ideja o postojanju bliznakinje bila nezamisliva. Međutim, kada je videla fotografiju žene koja izgleda identično kao ona, shvatila je da to nije greška.

bliznakinje

Foto: Shutterstock

 

Nakon što je kontaktirala ženu preko sajta, odgovor je bio srceparajući.

Bliznakinjini usvojitelji su joj odgovorili da je ona uradila DNK test kako bi pronašla biološku porodicu pre nego što umre, jer joj je dijagnostikovan terminalni karcinom. Nažalost, umrla je ne znajući da ima bliznakinju.

Usvojena žena sada mora da se nosi s bolom i tugom zbog gubitka sestre koju nikada nije imala priliku da upozna.

Razgovarala je s usvojiteljima bliznakinje i saznala mnogo o njoj, shvativši da su im životi, iako razdvojeni, bili veoma slični. Obe su studirale isto na fakultetu, što dodatno naglašava vezu koju su imale, a da to nisu ni znale.

Komentari na njenu objavu na Redditu izražavaju podršku i empatiju. Jedan korisnik je primetio koliko mora biti teško usvojiteljima bliznakinje, znajući da postoji neko ko izgleda identično kao njihova preminula ćerka.

Drugi su istakli retkost razdvajanja blizanaca u modernom vremenu i sugerisali da bi možda trebalo da dobije medicinsku istoriju od roditelja bliznakinje, posebno zbog bolesti.

Još jedan komentar od majke blizanaca naglašava težinu ove situacije i važnost potencijalnog susreta s usvojiteljima, koji bi mogao doneti isceljenje svima.

Ova priča osvetljava emotivnu i složenu prirodu saznanja o biološkoj porodici, posebno u slučajevima usvajanja i nepredviđenih porodičnih tajni.

BONUS VIDEO 

@alo_portal PARAOLIMPIJAC ŽELJKO DIMITRIJEVIĆ ZA ALO! Velika čast mi je što ću nositi zastavu Srbije, u našem timu vlada duh zajedništva #alo #alodnevnenovine #alonovine #foryou #fypシ #viraltiktok #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading