medvedica se kupa u bazenu
Foto: Printscreen/www.instagram.com/inspired_by_animals

 Medvedica je bezbrižno prošetala dvorištem, privučena bazenom punim balona, loptica i plastičnih igračaka, očigledno namenjenih deci.

Bez oklevanja, medvedica je ušla u bazen, a zatim se s velikom pažnjom popela na šareni okrugli dušek, koji je bio na ivici bazena.

Ona je neko vreme uživala plutajući na dušeku, vešto uspevši da ga ne ošteti svojim kandžama, a potom je skliznula u vodu kako bi se potpuno rashladila.

Stanovnici su ovo iskustvo opisali kao neverovatno, ističući da uvek poštuju medvede i paze da ih posmatraju s bezbedne udaljenosti.

Snimak ove neobične posete podeljen je na Instagramu, gde je prikupio više od 666.000 lajkova, a komentari su bili puni oduševljenja i divljenja prema medvedici.

Neki su istakli kako je medvedica graciozno koristila dušek, dok su drugi naglašavali važnost zaštite ovih veličanstvenih životinja.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Sportisti paraolimpijskog tima Srbije koje će ugostiti predsednik Aleksandar Vučić #alo #alodnevnenovine #alonovine #foryou #fypシ #viraltiktok #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading