potera
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Takmičarka iz kviza "Potera" Andrea Ćizik osvojila je simpatije gledalaca Javnog servisa svojim učešćem u poslednjoj epizodi kviza, koji vodi Jovan Memedović.

U finalnom okršaju, njen tim je pobedio Tragača Milana Bukvića, stekavši prednost od čak 24 polja i osvojivši iznos od 1.130.000 dinara. Posebnu pažnju i simpatije gledalaca privukla je Andrea Ćizik.

Andrea dolazi iz Kovačice, ima 32 godine i diplomirana je komunikologinja. Zanimljivo je da je služila vojni rok, što je i sama podelila tokom emisije.

"Ja sam polu-Slovakinja i trenutno sam bez zaposlenja. Provodim vreme sa kćerkom koja uskoro puni 2 godine. Posvetili smo se njenom odrastanju. Studirala sam komunikologiju na privatnom univerzitetu, a zatim upisala master na Političkim naukama. Iako te oblasti nisu direktno povezane, društvene nauke su svakako u pitanju. Takođe, služila sam vojni rok," rekla je Andrea.

Voditelj Jovan Memedović je pitao: "Gde ste služili vojni rok?"

"U Somboru, na pešadijskoj obuci, i u Gornjem Milanovcu, na specijalističkoj obuci. Bila sam vezista," odgovorila je Andrea.

Memedović je upitao: "Kako je prošlo to iskustvo?"

"Vrlo lepo. Vratila bih se sutra da mogu," iskreno je odgovorila Andrea.

"Zaista?" upitao je Memedović.

"Tako je," potvrdila je Andrea.

"Da li biste se aktivirali ponovo?" upitao je Memedović.

"Znate, nije u pitanju finansijska ili profesionalna aktivacija, već želja da ispunim svoju dužnost prema otadžbini, ako bude potrebe. Moj otac je vojno lice, pa me je to možda dodatno motivisalo. Verujem da takve želje rastu među mladima," rekla je Andrea.

"Svaka čast," rekao je Memedović.

Andrea je uspela da zadrži srednju sumu od 60.000 dinara i kasnije je doprinosom svom timu omogućila osvajanje glavne nagrade od 1.130.000 dinara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading