BEBA
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

On je, naime, planirao da ode na muško putovanje s prijateljima i da ostavi majku samu s njihovom dvomesečnom bebom, Olivijom.

Pre nego što je Olivija rođena, Jake je obećao svojoj ženi da će joj pomoći tokom prvih meseci nakon porođaja. Međutim, uprkos obećanju, Džejk nije otkazao putovanje.

Mama je napisala kako se oseća premoreno zbog neprospavanih noći i izazova dojenja te je tražila od muža da razmisli o otkazivanju putovanja kako bi joj pomogao. 

Džejk je bio iznenađen i pomalo povređen njenim zahtevom, rekavši da mu je potrebno vreme s prijateljima i da njegovi roditelji mogu da pomognu ukoliko joj bude bila ptorebna podrška. 

DA LI JE OVA NOVOPEČENA MAMA S RAZLOGOM BESNA? Tata hoće sa prijateljima na kampovanje, ona ne spava danima - komentari jasno rekli ko je ovde u pravu!

Foto: Shutterstock

 

Mnogi korisnici Reddita su je podržali, ističući da Džejk treba da bude prisutan i da pomaže oko bebe, a ne da prebacuje svoje odgovornosti na druge.

Smatrali su da je njegov odlazak na putovanje neprikladan i da nije pošteno prema njoj, piše missmama.hr

Nakon iskrenog razgovora s mužem, mama mu je objasnila koliko joj je teško i kako se oseća zapostavljeno. Džejk je priznao da ga plaši uloga oca zbog lošeg odnosa sa svojim ocem i straha da ne postane odsutan roditelj.

Na kraju, Džejk je odlučio da otkaže putovanje i ostane sa svojom porodicom, shvativši koliko je važno da bude prisutan i podržava svoju ženu i ćerku.

Takođe je počeo da planira mali porodični izlet za sledeću godinu kada Olivia bude malo starija, pokazujući da je spreman da se posveti porodici.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading