žena stavlja bubašvabu u tanjir
Foto: Printscreen/www.x.com/Actualidad Viral

Porodica je ručala u restoranu, napravila veliki račun, a zatim odbila da plati, tvrdeći da su pronašli bubašvabu u svom tanjiru.

Snimak je objavio menadžment restorana kako bi, prema njihovim rečima, "razotkrili drsku prevaru" i upozorili druge restorane na ovu praksu.

Na snimku se vidi porodica za stolom punim hrane, sa plavokosom ženom na čelu stola.

Ona uzima malu kutijicu i drži je iznad tanjira, dok je mladić crne kose pažljivo prati pogledom. Nakon toga traži viljušku i nešto prosipa u tanjir.

Iako se na snimku ne vidi jasno šta je to, menadžment restorana tvrdi da je reč o bubašvabi.

Porodica je potom pozvala konobara i tvrdila da su pronašli bubašvabu u hrani. Nakon toga su napustili restoran bez plaćanja računa.

Osoblje restorana, zbunjeno situacijom, odmah je pregledalo snimke sa nadzornih kamera i uočilo da je porodica donela bubašvabu sa sobom i stavila je u tanjir, verovatno kako bi izbegli plaćanje.

Restoran je izdao saopštenje u kojem navode da se u njihovom lokalu vodi računa o higijeni i da se gostima pruža najbolje iskustvo. Takođe su pozvali druge restorane da budu oprezni s ovakvim incidentima.

Nakon objave snimka, neki korisnici društvenih mreža su tvrdili da je ista porodica na sličan način prevarila nekoliko restorana u gradu.

Ostaje da se vidi da li će policija pokrenuti istragu povodom ovog incidenta.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading