tigar napao ženu
Foto: Printscreen/www.youtube.com/7NEWS Australia

Incident se dogodio kada je divlja zver, teška 185 kilograma, iznenada skočila na Melisu, počela da je grize i grebe, nanoseći joj ozbiljne povrede na ruci.

Melisa je u trenutku napada bila u društvu koleginice, ali to nije sprečilo tigra da krene u agresivni napad, piše the sun. 

Nakon što je zadobila duboke rane, odmah je prebačena u Univerzitetsku bolnicu, a medicinska ekipa koja je prva stigla na mesto događaja izjavila je da je bila prilično bleda i da se loše osećala.

Ovaj incident, koji se dogodio u ponedeljak ujutru, uznemirio je posetioce i osoblje zabavnog parka, koji svake godine privuče oko dva miliona ljudi.

U parku živi devet sumatranskih i bengalskih tigrova, a napad na Melisu je pokrenuo istragu koju sprovode inspektori iz Kvinslenda.

Predstavnici parka su izjavili da je reč o izolovanom incidentu i da će sprovesti detaljnu istragu kako bi se utvrdilo šta je dovelo do napada.

BONUS VIDEO 

Melisa Rejnolds, 47-godišnja dreserka iz zabavnog parka "Dreamworld" na Zlatnoj obali u Kvinslendu, jedva je preživela napad petogodišnjeg bengalskog tigra kojeg je šetala

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading