devojka u bolnici
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Sve je počelo kada je izgubila osećaj u levoj ruci, što je najpre pripisala problemu sa mišićima. Međutim, situacija se ubrzo pogoršala, i pre nego što je stigla do bolnice, Karolin je bila potpuno paralizovana od vrata nadole.

Dok se tuširala, izgubila je osećaj u ruci i pozvala partnera Ričarda, verujući da ima moždani udar.

Uradili su testove na licu i govoru, koji su bili u redu, ali kada je sela da osuši kosu, desna ruka joj je takođe počela da otkazuje, a nije mogla ni da stoji.

bolnica

Foto: Shutterstock

 

Kada je taksi stigao da je preveze u bolnicu, već je bila potpuno paralizovana.

U bolnici su lekari isprva mislili da je pretrpela sunčanicu, ali njeno stanje se pogoršavalo, pa je njen partner organizovao hitan povratak u Britaniju.

U bolnici u Sauthemptonu, magnetna rezonanca je pokazala da je Karolin imala kičmeni udar, koji je izazvan prekidom krvotoka u kičmenim arterijama, najverovatnije zbog krvnog ugruška.

Lekari su joj saopštili da verovatno nikada više neće hodati, piše the sun. 

Ipak, Karolin nije odustala. Premeštena je na rehabilitaciju u Salsburiju i odlučila je da se bori. U početku su lekari bili skeptični prema njenom cilju da prohoda, ali uz ogromne napore i neprestane vežbe, krajem prošle godine je napravila svoj prvi korak.

Ispostavilo se da je uzrok njenog udara bila rupa u srcu, koja se u međuvremenu spontano zatvorila. U februaru ove godine, Karolin je napustila kliniku na svojim nogama, odlučna da ne provede život u invalidskim kolicima.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading