baka đuska na Ibici
Foto: Printscreen/www.tiktok.com/emmataylor1x

Ema Tejlor iz Mančestera podelila je na TikToku video svoje 82-godišnje bake Džoan Hajam kako neumorno đuska celu noć na Ibici.

Baka je otišla na poznatu špansku žurku sa svojom unukom i impresionirala sve prisutne svojim energičnim plesom.

Iako u devetoj deceniji života, Džoan je pokazala da ima više energije od mnogih mladih ljudi, pa je nastavila da pleše i nakon što su drugi posustali.

Snimak je brzo postao viralan, s preko 800.000 pregleda, a na njemu se vidi kako Džoan i njena unuka uživaju u koktelima pre nego što baka kreće da dominira plesnim podijumom.

U jednom trenutku, baka je čak plesala sa vlasnikom kluba, a na žurki je nosila moderan crno-beli kupaći kostim s belom košuljom.

Video je oduševio korisnike društvenih mreža, koji su je hvalili zbog njene mladalačke energije.

Komentari su bili puni oduševljenja, s porukama poput: „Odbijam da poverujem da ova žena ima 80 godina“ i „Svaka čast, bako, imaš više energije nego mladi!“ Džoan je postala prava zvezda Ibice, dokazujući da zabava i životna radost ne poznaju godine.

BONUS VIDEO 

@alo_portal VERIDBA PRED VOJSKU: Evo kome je Bora Đorđević posvetio pesmu "Dva dinara druže" #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #viralvideo #fypシ゚viral #foryoupage ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading