čovek spava pola sata dnevno
Foto: Printscreen/www.facebook.com/Daisuke Hori

On veruje da će mu ovaj način života pomoći da udvostruči svoj očekivani životni vek.

Pre više od decenije, Daisuke je odlučio da smanji vreme spavanja kako bi povećao svoju produktivnost, i sada kaže da se nikada ne oseća umorno.

Dok lekari i stručnjaci, poput britanskog Nacionalnog zdravstvenog servisa (NHS), preporučuju odraslima da spavaju sedam do devet sati noću, Daisuke prkosi tim savetima.

Njegova dnevna rutina počinje u 3 sata ujutru, a uključuje razne aktivnosti kao što su surfovanje, vežbanje, učenje, snimanje videa i održavanje predavanja o svojoj neobičnoj navici spavanja.

Na kraju dana, oko 2:30 ujutro, odlazi na spavanje, ali se budi već pola sata kasnije i nastavlja svoj dan bez osećaja umora.

Daisuke je postao popularan na društvenim mrežama zbog svoje navike spavanja, i uprkos upozorenjima lekara, on veruje da će mu ovaj način života pomoći da produži život i ostvari više u svakodnevnim aktivnostima.

BONUS VIDEO  

@alo_portal VERIDBA PRED VOJSKU: Evo kome je Bora Đorđević posvetio pesmu "Dva dinara druže" #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #viralvideo #fypシ゚viral #foryoupage ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading