devojka
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Na platformi X (prethodno poznatoj kao Twitter) pojavio se video snimak devojke koja se pravi selfije na parkingu, a koji je za samo nekoliko dana prikazan više od 20,7 miliona puta. U opisu snimka stoji poruka: "Nema nade za ovu generaciju".

Na snimku se vidi devojka koja pozira pored džipa, zauzimajući različite poze dok se fotografiše. Međutim, ono što je mnogima zapalo za oko je prisustvo male devojčice koja se sama spušta niz stepenice u pozadini, i ubrzo nestaje iz vidokruga.

Nije jasno da li je reč o majci deteta, bejbisiterki, ili nekoj drugoj odrasloj osobi, ali korisnici mreže su u velikom broju izrazili nezadovoljstvo ovakvim ponašanjem.

Jedan korisnik je napisao: “Gospođice, dok se vi slikate za Instagram, dete se spušta niz mračno stepenište. Da li vam nije stalo do sigurnosti deteta?”

Drugi je dodao: “Šta sam upravo pogledao?! Ovo je zaista frustrirajuće. Društvene mreže su postale virus, a ovakvo ponašanje je sramotno.”

Većina komentara fokusira se na činjenicu da je dete ostalo bez nadzora dok je devojka bila zauzeta pravljenjem selfija. Neki su pokušali da ukažu na širi društveni problem.

“Jedna osoba ne treba da definiše čitavu generaciju. Ako društvo počne da bojkotuje ovakve vrste sadržaja, možda će se kreatori sadržaja promeniti. Nažalost, ovo je najlakši način za sticanje slave, lajkova i pratilaca... i to je pravi problem,” istakao je jedan korisnik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading