Čarls u Francuskoj
Foto: AP/Foto:AP

"Pišući o Nostradamusovim zagonetnim pesmama iz 1555. godine, Reading je 2005. godine rekao: 'Preambula je da će kraljica Elizabeta II. umreti oko 2022. godine, u dobi od oko 96 godina.' To se upravo i desilo. Britanska kraljica preminula je u septembru 2022. godine.

Predviđanja raznih proroka tokom godina u nekoliko su se situacija pokazala tačnima, a nakon toga njihove reči su dobile na popularnosti. Jedan od proroka čije su vizije pokazale zapanjujuću tačnost je francuski lekar i astrolog pravog imena Mišel de Nostredam, poznat kao prorok Nostradamus. On je predvideo tačnu godinu smrti kraljice, tumači autor i vodeći stručnjak za poznatog proroka Mario Reading. Pišući o Nostradamusovim zagonetnim pesmama iz 1555. godine, Reading je 2005. godine rekao: 'Preambula je da će kraljica Elizabeta II. umreti oko 2022. godine, u dobi od oko 96 godina.' To se upravo i desilo. Britanska kraljica preminula je pre dve godine, 8. septembra 2022. godine, a Reading je u svojim tumačenjima naveo i da je Nostradamus napisao frazu "Kralj otoka" u jednoj od svojih pesama, što je tumačeno kao nagoveštaj da će se veći deo Commonwealtha odvojiti tokom vladavine kralja Čarlsa III.

Autor je takođe tvrdio da će Čarls doći na presto u dobi od 74 godine. 'Ali nezadovoljstvo određenog dela britanske populacije, nakon njegovog razvoda od Diane, princeze od Velsa, još uvek će trajati,' napisao je Reading u svojim tumačenjima, prenosi Večernji list.

Stručnjak za Nostradamusova dela tumačio je i da će godine naterati Čarlsa da abdicira te da prorokova rečenica 'Zameniće ga čovek koji nikada nije očekivao da bude kralj' znači da Vilijam neće zasedati na tron. Autor je takođe rekao da bi u tom slučaju princ Hari mogao postati kralj. Međutim, ovaj deo proročanstva još uvek brine brojne obožavaoce kraljevske porodice."

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading