restoran
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Video u kojem se vidi kako je žena izbegla plaćanje računa u restoranu nakon što je ubacila mrtvu bubašvabu u svoju hranu postao je viralan na društvenim mrežama.

Naime, žena koja je dobila nadimak "Gospođa bubašvaba" pozvala je konobaricu u ribljem restoranu Puerto Chale u Guadalajari u Meksiku i tvrdila da je pronašla insekta u svojoj hrani.

Čak je pretila da će napraviti scenu ako se njoj i njenoj porodici naplati obilan obrok. Račun im nije naplaćen, a nakon njihovog odlaska, osoblje je proverilo nadzorne kamere kako bi potvrdilo svoje sumnje.

Na snimci se vidi kako žena vadi malu kutiju koju potom istresa preko hrane.

Čini se da ono što je bilo u kutijici nije izašlo, jer joj jedan od članova porodice dodaje nož, pomoću kojeg je izvadila kukca i stavila ga na hranu, a zatim je kutiju vratila u džep.

Osoba koja je dodala nož pokušavala je da se suzdrži od smeha kada je konobarica pozvana za sto i kada su joj rekli da je bubašvaba pronađen u hrani.

@tabalminuto #Nacionales | Surge #LadyCucaracha🪳 Comieron bien rico, pero después de saciar sus hambre, “pusieron una cucaracha” en uno de los platillos para no pagar”: una mujer se hizo #viral y recibió el apodo de #LadyCucaracha por usar una cucaracha falsa para no pagar una cuenta en un restaurante en #Guadalajara, #Jalisco ♬ sonido original - Tabasco al minuto

Snimka je šokirala ljude širom sveta i broji milionske preglede.

"Kakva užasna porodica, kakvi odvratni ljudi." "Ko zna koliko su to puta napravili." "Osoblje je pred njima trebalo da pregleda kamere." "Zar je moguće da postoje ovakvi ljudi?" neki su od stotina komentara.

Nije poznato da li je vlasnik restorana prijavio ovu prevarantsku porodicu policiji.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading